Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

4K-gaming fra Acer

Nu kommer de højtopløste gaming-skærme. Og en jerntrone til spillernes konge.

Skrevet af / 03/09/2018 - 15:37
4K-gaming fra Acer

Hidtil har man som spiller måttet vælge mellem høj opløsning og høj opdateringshastighed. Og når det gælder 3D-skydespil, er hastigheden afgørende. Derfor har de fleste gamingskærme og gaming-laptops, vi har testet, haft Full HD-opløsning (1920 x 1080).

Nu ser det imidlertid ud til, at snart vi kan komme til at spille i knivskarp UHD-opløsning. På IFA 2018 havde Acer flere ultrahøjtopløste gaming-nyheder.

Predator XB273K er en 4K-skærm (3840×2160) med 144 Hz opdateringshastighed og Nvidia G-sync. Og skulle de 27” billedflade ikke være nok til at holde opmærksomheden fanget, er den forsynet med ”skyklapper” på sider og top. Skærmen kommer til salg fjerde kvartal, og prisen bliver EUR 1.499.

Er tegnebogen lidt tyndere, findes en billigere 27” model, Nitro XV273K, også med 4K-opløsning og 144 Hz-opdateringshastighed, men kun AMD Radeon FreeSync. Også den kommer I fjerde kvartal, til en pris på EUR 1049.

Acer Nitro XV3 er en lidt billigere 4K gamingskærm. Foto: Acer

 

Acer viste også en gaming-stol, Acer Predator Thronos. Selv om det at kalde den halvanden meter høje stålkonstruktion for en stol, svarer til at kalde en Hummer for en personbil: Sandt, men ikke dækkende! Der er justerbar ergonomisk støtte overalt, samt monteringsbeslag til hele tre 27” skærme. Hvad ståltronen koster, melder historien ikke noget om.

Predator Thronos lyder som et passende navn til Acers halvanden meter høje “stol”. Foto: Acer

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top