TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Undervandshus til Sony NEX-6

For mange er undervandsverdenen så fantastisk, at man bare må fotografere den. Nauticam har et undervandshus, som passer de fleste kameraer.

forfatter
Publiceret 14/02/2013 - 16:00

Amerikanske Nauticam har specialiseret sig i undervandshuse til kameraer. De laver solide sager, som tåler større dybder end et vandtæt kamera magter, og nu har de sandelig et hus til at af vore favoritkameraer også: Sony NEX-6. Som du kan læse testen af her.

NA-NEX6, som undervandshuset kaldes, giver fotografen adgang til alle vigtige funktioner, når kameraet er hermetisk lukket inde i huset. Med NA-NEX6 forsvarligt lukket, kan man dykke ned til 100 meter med kameraet. Altså en del mere end de fire, fem meter de bedste kompaktkameraer klarer.

Nauticam-NA-NEX6-underwater-housing-for-the-Sony-NEX-6-Camera1
Undervandshuset kan bruges med et bredt udvalg af Sonys E-optikker. Som 18-55mm f/3.5-5.6, 30mm f/3.5 makro, 16mm f/2.8, 16mm f/2.8 pancake med FE adapter, eller 16mm f/2.8 med WA adapter. Det kan også bruges med Sonys 10-18mm f/4 WA zoom eller Sonys nye kitobjektiv til NEX-6, 16-50mm f/3,5-5.6 zoomen, som kan trækkes sammen og har elektronisk zoom.

Men da behøver man en adapter til undervandshuset, som har plads til det valgte objektiv, og samtidig giver fotografen fokus og zoom på objektivet fra ydersiden af huset.

NA-NEX6 er til salg fra 15. februar til 1.650 amerikanske dollar, hvilket svarer til cirka 9.225 kroner.

Der findes også andre undervandshuse til en række spejlreflekser, kompaktkameraer, kompakte systemkameraer og mellemformatkameraer.

Dem finder du her.

Nauticam-NA-NEX6-underwater-housing-for-the-Sony-NEX-6-Camera2

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend