TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløse Canon-kameraer

Tjek her, nu kan du få billige IXUS-modeller med wi-fi, rigelig med zoom og det til langt fra afskrækkende priser.

forfatter
Publiceret 30/01/2013 - 11:41

En tid var det GPS, så var det trykfølsom skærm, og nu skal alle kameraer have wi-fi. I hvert fald hvis man skal dømme efter de kameraer, som er lanceret det seneste halve års tid. Canon vil ikke være dårligere. Når selv spejlreflekskameraet EOS 6D har wi-fi, så må kompaktkameraerne selvfølgelig også have det.

Foreløbig drejer det sig om tre modeller, foruden den allerede annoncerede Powershot S110, som testes i det kommende martsnummer af Lyd & Billede.

Topmodellen blandt de trådløse IXUS-modeller er IXUS 255 HS på billedet herover. Med 10 x zoom på 24-240 mm, 12 megapixels og full HD-video, intelligent billedstabilisering og GPS-logging via smartphone.

Kameraet er til salg fra marts, til 2.199 kroner. En enklere udgave med 8 x zoom og 720 HD-video hedder IXUS 133 og koster 1.399 kroner. Tilsvarende kamera, men uden wi-fi, kaldes ISUX 132 og koster 1.199 kroner.

Til slut, Powershot A2500, 16 megapixels og 5 x zoom fra 28 mm vidvinkel, 720 HD-video og lav pris. Kun 899 kroner.

PowerShot-A2500-RED-FSL

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend