TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs superzoom

FujiFilm kaster sig ud i Wi-Fi bølgen med F800EXR, som støtter trådløs overførsel af billeder, og har 20 x zoom.

forfatter
Publiceret 31/07/2012 - 13:00

Af at have så meget som 20 x zoom, fra 25mm vidvinkel til 500mm tele, er F800EXR meget kompakt. Med integreret Wi-Fi sender kan man også overføre billederne trådløst til en smartphone eller tablet.

Kameraet, som har en 16 megapixel billedsensor med FujiFilms EXR-teknologi, for bedre billeddynamik og mindre billedstøj på høje ISO-værdier, støtter også 1080p HD-videooptagelse.F800EXR er møntet på dem, der har brug for et lille kamera med meget zoom og HD-video, men som kan lide den mulighed som trådløs overførsel giver.

FujiFilm kalder app´en Wireless Image Transfer, som støtter trådløs overførsel af billederne, til en smartphone eller tablet med Apple iOS, eller Android. Man kan uploade 30 billeder ad gangen, som så kan sendes videre, efterbehandles i for eksempel Adobe Photoshop Express App´en eller deles på sociale medier.

Da F800 EXR også kan lagre råfiler af billederne, kan erfarne fotografer efterbehandle deres billeder selv, og skabe det udtryk, de selv ønsker.

Kameraet, som koster 2.499 kroner, har arvet forgængerens lynhurtige autofokus, som bruger ned til 0,16 dels sekund på at fokusere, og støtter fokussporing og op til 8 bps i serieoptagelse på fuld opløsning.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend