TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs superzoom

Hvis behovet er et kompakt rejsekamera, har Canon et spænende alternativ i SX280 HS. Et lommekamera med 20 x zoom, GPS og Wi-Fi.

forfatter
Publiceret 27/03/2013 - 12:11

Der findes en SX270 HS også, som koster lidt mindre og mangler GPS og Wi-Fi, men ellers er teknisk identisk med SX280 HS. Begge har en 21,1 megapixels billedsensor, 20 x optisk zoom og op til 40 x digital zoom. Den indbyggede A-GPS i SX280 HS registrerer, hvor billederne tages, og med integreret trådløs Wi-Fi kan man nemt uploade billeder og video til computeren, smartphone eller tablet.

Canon-Powershot-SX

De har begge fået Canons nye Digic 6 billedprocessor, som skal give meget bedre billedkvalitet, blandt andet på høj ISO-følsomhed, hvor støj gerne er et problem. Kameraerne kan også optage video i full 1080 HD-kvalitet, med meget respektable 60 billeder/sekund.

Powershot SX280 HS er tilgængelig i maj til 2.999 kroner i rød eller sort, mens PowerShot SX270 HS koster 2.599 i blå eller grå.

PowerShot-SX280HS-RED-FSL-FLASH-UP

PowerShot SX280/270 HS:
·  20x zoom, 25mm objektiv
·  HS System: 12,1 megapixels CMOS-sensor, DIGIC 6
·  Intelligent billedstabilisering, forbedret dynamisk billedstabilisering
·  Wi-Fi (kun SX280HS)
·  Full HD (60 billeder/sek)
·  7,5 cm (3,0″) PureColor II G LCD
·  GPS med A-GPS (kun SX280HS)
·  Hybrid Auto og Smart Auto
·  Manuelt program, Av og Tv
·  Højhastighedsoptagelse
·  Vandtæt kamerahus (ned til 40 m) som ekstraudstyr

PowerShot-SX270HS-BLUE-FRT

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye Canon-kameraer til ferien To nye kompakte systemkameraer og to nye zoomobjektiver.
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend