TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tamron 20-40mm f2.8 Di III VXD

Lysstærk og let med kort fokusafstand.

forfatter
Publiceret 24/08/2022 - 12:08

Den nye Tamron 20-40mm f2.8 Di III VXD sættes først til salg senere på efteråret. Denne vidvinkelzoom er designet til Sonys full-frame-kameraer, og det er usandsynligt, at vi kommer til at se den med en anden bajonetfatning end Sonys E-fatning.

Zoomen er ret kompakt og let. Kun 365 gram og ikke mere end 86,5 mm. Det er slet ikke dårligt for en 20-40 mm med f/2.8 i lysstyrke. Autofokus styres af Voice-coil eXtreme-torque Drive motors (VXD), og fokusafstanden er angivet til 17 cm, hvilket giver mulighed for ægte makrofotografering.

Filterdiameteren er angivet til 67 mm.

Tamron 20 40 lifestyle 07
Tamron 20-40 på et Sony a-kamera.

Denne zoom kan også opdateres med Tamrons Lens Utility-software, hvor fotografen kan tilpasse objektivet med forudindstillinger for fokus og opdatere firmwaren, når den er tilgængelig.

Tamron-zoomen skulle desuden være smidig nok til video med lydløs autofokus og en kort rotation på kun 65 grader, fra 20 til 40 mm på zoomen.

Prisen kendes ikke endnu, men objektivet kommer som sagt senere på efteråret.

Tamron 20 40 lifestyle 04
Tamron 20 40 lifestyle 04

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Optag god lyd i marken DJI Mic lover kabelfri studielyd i knaphulsmikrofoner.
lbpluss
En helt speciel zoom Sonys nye normalzoom er usædvanlig.
lbpluss
Den fedeste zoom, vi har set 10x ultra-telezoom til fuldformat.
lbpluss
Lumix S5II og S5IIX: Kompakte fuldformatkameraer, vi savler over Panasonics kompakte fuldformatkamera Lumix S5II kan endelig filme med fasebaseret autofokus. S5IIX giver yderligere heftige videofunktioner.
lbpluss
Guide til analoge kameraer At fotografere analogt er enormt populært. Her er de kameraer, vi anbefaler.
Følg Lyd & Billede