TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Større fotorygsæk fra LowePro

Aktive fotografer har aldrig haft større udvalg af fototasker at vælge imellem. Nu lancerer LowePro en ny, rummelig rygsæk, Photo Sport Pro 30L AW, på 30 liter.

forfatter
Publiceret 03/04/2013 - 08:52

Et komfortabelt bæresystem er en af fordelene ved LowePros tasker. Photo Sport Pro 30L AW, som koster 1.900 kroner, skal ikke være nogen undtagelse. Den rummelige rygsæk har et fuldt ud justerbart bæresystem, med profileret og polstret rygstykke.

Sækken, med indbygget vandtæt overtræk, har et kamerainteriør med ”Ultra-CinchChamer”, som LowePro kalder det, som skal holde kameraet og udstyret godt fast i sækken under transport. Kamerainteriøret kan tages ud af sækken, hvis man behøver pladsen til noget andet.

PhotoSportPro_30L_camera_compartment_stuffed2-0

Photo Sport Pro 30L AW vejer 1,7 kg og har plads til et stort spejlreflekskamera med batterigreb, en 70-200 mm F/2,8 zoom, oplader, blitz og et stort udvalg af tilbehør.

Den har også plads til en to-liters drikkebeholder, turstave og personlige ejendele.

”Lige siden vi lancerede de første Photo Sport-sække i 2011, har vi modtaget henvendelser om en større version, og nu er den her. Den vil blive en favorit hos mange”, siger Lasse Ericson, Product Manager hos Focus Nordic.

PhotoSportPro_30L_sideview_stuffed_2-0

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend