TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Smarte fototasker fra Booq

Fototasker må også følge med tiden. I Booqs nye Python-serie passer både iPad'er og kompakte systemkameraer.

forfatter
Publiceret 07/09/2012 - 11:56

Amerikanske Booq er ikke så kendt herhjemme, men i USA og Canada er de velansete for deres rygsække, skuldertasker og tasker af meget høj kvalitet.

Nu kan man nemt få fat i Booq Bags her i Danmark også, hvor man kan bestille dem på nettet. Også den nye serie med fototasker. Som består af fire modeller, i skifergrå farve med rødt interiør.

Python Courier til 1.500 kroner (se hovedbilledet) er 39,4 cm bred og har plads til et kamerahus med objektiv, to til fire objektiver og selvfølgelig en tablet. Indretningen kan også tages ud, hvis man ønsker bare at bruge den som en skuldertaske.Rygsækken Python Pack koster 2.200 kroner og er næsten 46 cm høj, men så har man også plads til kamera med fire objektiver, en tablet, en 13 til 15-tommers laptop i eget rum nærmest ryggen og meget tilbehør. Her findes også stativholder på ydersiden.

Behøver man ikke så stor en fotosæk, kan den mindre Python Sling måske være sagen.Den rummer næsten lige så meget som Python Pack, men har færre lommer og mangler plads til laptop´en.

Den koster 1.900 kroner, plus fragt.

Den billigste er Python Toplader. Det er en skuldertaske med plads til systemkamera, et par ekstra objektiver og diverse tilbehør. Åbningen i toppen vender ind mod kroppen, og der er godt med små lommer.

Toplader koster 800 kroner.

Læs mere om Booqs fototasker – og andre tasker – her.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend