TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Se stjernerne med Nikon 1

Selvom du ikke kan se manden i månen, kan du i hvert fald se stjernetåger og fuglelivet i bushen. Men du har brug for en adapter til dit Nikon 1 kamera.

forfatter
Publiceret 28/11/2012 - 12:15

Nikon Vision er en afdeling i Nikon-koncernen, som beskæftiger sig med teleskoper og kikkerter. Blandt andet laver de nogle af verdens bedste optiske sigter til jagtrifler. Og som her, digitale teleskoper.Med en adapter kan man montere et kamera på teleskoper og fotografere af hjertets lyst. Nikon Vision har taget to adaptere frem, som gør det muligt at montere de små Nikon 1 kameraer på et Nikon scope.

For eksempel sammen med et Nikon 1 V2.

DSA-N1 Digiscoping Adapter og DSB-N1 Digiscoping Bracket er to udgaver, som giver dig et tilpasset monteringsbeslag, som vist på billedet herover. I den rækkefølge.

Førstnævnte gør det muligt at montere scopet som et objektiv på kameraet, mens adapteren under også kan bruges på mikroskoper. Som i eksemplet herunder.Kameraerne koster ikke alverden, men Nikon Fieldscope er ikke billig.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend