Nyhed

Se billeder og trailer fra No Time To Die

Leica Q2 007 Edition blev brugt på settet til No Time To Die.

Nu kan du eje det samme kamera, som Daniel Craig bruger i No Time To Die. Ja, den er god nok. Craig tog nogle billeder bag kulisserne med et Leica Q2, som man kan købe i en specialversion kaldet Q2 007 Edition.

Læs også Verdens bedste ­kompaktkamera Når kun det bedste er godt nok, kan Leica Q2 være svaret.

Teknisk set er det identisk med Q2, men denne udgave, der laves i 250 eksemplarer, kommer i en eksklusiv kuffert. Ud over kameraet indeholder den en modlysblænde, en specialfremstillet rem, et håndgreb, et batteri og et eksklusivt objektivdæksel formet som indersiden af et pistolløb, ligesom man ser i begyndelsen af James Bond-filmene.

Kameraet adskiller sig derudover fra et almindeligt Q2 ved, at det er betrukket med grønt kunstlæder af den samme producent, som har lavet kufferten og remmen – Globe-Trotter. Hvis man ser godt efter, kan man ane 007-logoet på toppen af kameraet, så der ikke er nogen tvivl om, at det er James Bonds kamera.

 

Leica var med ved indspilningerne af No Time To Die, og kameraet blev brugt til behind-the-scenes-billeder under indspilningen af filmen.

Leica har samarbejdet med Michael G. Wilson, som har kurateret et eksklusivt udvalg af 25 sort-hvide billeder, fra indspilningerne. Billederne er taget af Michael G. Wilson, Daniel Craig, Nicola Dove og Greg Williams.

<
>

 

Leica Q2 007 Edition vil koste ca. 55.000 kroner, når det er klar i udvalgte butikker.

 

 

<
>

 

Les videre
Exit mobile version