Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Se billeder og trailer fra No Time To Die

Leica Q2 007 Edition blev brugt på settet til No Time To Die.

Nu kan du eje det samme kamera, som Daniel Craig bruger i No Time To Die. Ja, den er god nok. Craig tog nogle billeder bag kulisserne med et Leica Q2, som man kan købe i en specialversion kaldet Q2 007 Edition.

Verdens bedste ­kompaktkamera Når kun det bedste er godt nok, kan Leica Q2 være svaret.

Teknisk set er det identisk med Q2, men denne udgave, der laves i 250 eksemplarer, kommer i en eksklusiv kuffert. Ud over kameraet indeholder den en modlysblænde, en specialfremstillet rem, et håndgreb, et batteri og et eksklusivt objektivdæksel formet som indersiden af et pistolløb, ligesom man ser i begyndelsen af James Bond-filmene.

Kameraet adskiller sig derudover fra et almindeligt Q2 ved, at det er betrukket med grønt kunstlæder af den samme producent, som har lavet kufferten og remmen – Globe-Trotter. Hvis man ser godt efter, kan man ane 007-logoet på toppen af kameraet, så der ikke er nogen tvivl om, at det er James Bonds kamera.

Annonce

 

Leica var med ved indspilningerne af No Time To Die, og kameraet blev brugt til behind-the-scenes-billeder under indspilningen af filmen.

Leica har samarbejdet med Michael G. Wilson, som har kurateret et eksklusivt udvalg af 25 sort-hvide billeder, fra indspilningerne. Billederne er taget af Michael G. Wilson, Daniel Craig, Nicola Dove og Greg Williams.

Leica-NTTD-BehindTheScenes-03-(C)Nicola-Dove Leica-NTTD-BehindTheScenes-02-(C)Greg-Williams Leica-NTTD-BehindTheScenes-OnSet-01-(C)Nicola-Dove Leica-NTTD-BehindTheScenes-OnSet-02-(C)Nicola-Dove
<
>

 

Leica Q2 007 Edition vil koste ca. 55.000 kroner, når det er klar i udvalgte butikker.

Annonce

 

 

Q2_007_back_RGB Q2_007_front_RGB Q2_007_Koffer_hochkant_2D_RGB
<
>

 

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.