Nyhed

Nye farver og mere udstyr

Ricoh GR III Street Edition kommer i unikke farver – og med søger.
forfatter

Det lille Ricoh-kamera er en velbevaret hemmelighed, der fortjener mere opmærksomhed. Vi testede GR III sidste år og var meget begejstrede for kameraets knivskarpe 28 mm vidvinkel og for farvegengivelsen.

Den er der også taget godt vare på i GR III Street Edition, som er en specialudgave af kameraet, der laves i et begrænset antal på 3.500 eksemplarer.

(Foto: Ricoh)

Kameraet har en ny metallic-grå overflade, der minder om asfalt, og blænderingen er orange ligesom midterstriben på vejene i mange lande. Den leveres med en aftagelig optisk søger i samme grå udførelse og en håndledsrem, der også er grå med orange detaljer.

Der medfølger to batterier, så man kan fotografere hele dagen. Hvilket er godt, for batterilevetiden ikke er alverden.

(Foto: Ricoh)

Kameraet har en Full Press Snap-funktion på touch-skærmen, der tager billeder, når man trykker på skærmen med en finger, ligesom på mobilen. Desuden kan man vælge, hvor fokus skal være, og låse fokus på et punkt, før udløseren trykkes ned. En unik skærm med Street Edition-logoet vises, når kameraet er slukket.

De 15 bedste feriekameraer Her er vores guide til årets bedste rejsekameraer, som kan give dig meget federe feriebilleder.

Ricoh GR III Street Edition kan bestilles allerede nu til levering i midten af juli 2020, og prisen bliver 10.099 kroner.

(Foto: Ricoh)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.