Search
Generic filters

Nye farver og mere udstyr

Ricoh GR III Street Edition kommer i unikke farver – og med søger.

Det lille Ricoh-kamera er en velbevaret hemmelighed, der fortjener mere opmærksomhed. Vi testede GR III sidste år og var meget begejstrede for kameraets knivskarpe 28 mm vidvinkel og for farvegengivelsen.

Den er der også taget godt vare på i GR III Street Edition, som er en specialudgave af kameraet, der laves i et begrænset antal på 3.500 eksemplarer.

(Foto: Ricoh)

Kameraet har en ny metallic-grå overflade, der minder om asfalt, og blænderingen er orange ligesom midterstriben på vejene i mange lande. Den leveres med en aftagelig optisk søger i samme grå udførelse og en håndledsrem, der også er grå med orange detaljer.

Der medfølger to batterier, så man kan fotografere hele dagen. Hvilket er godt, for batterilevetiden ikke er alverden.

(Foto: Ricoh)

Kameraet har en Full Press Snap-funktion på touch-skærmen, der tager billeder, når man trykker på skærmen med en finger, ligesom på mobilen. Desuden kan man vælge, hvor fokus skal være, og låse fokus på et punkt, før udløseren trykkes ned. En unik skærm med Street Edition-logoet vises, når kameraet er slukket.

Læs også De 15 bedste feriekameraer Her er vores guide til årets bedste rejsekameraer, som kan give dig meget federe feriebilleder.

Ricoh GR III Street Edition kan bestilles allerede nu til levering i midten af juli 2020, og prisen bliver 10.099 kroner.

(Foto: Ricoh)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbejde med e-sportsmestrene i Astralis. Vil have gaming-hovedsæt klar til foråret.
  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Canon EOS R5

  Vejl.pris 36399 kr Først med 8K-video

  6 kameramobiler

  Vejl.pris kr Mobilerne, der tager de bedste feriebilleder

  Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

  Vejl.pris 10500 kr Samsung forsøger at gøre alt for meget og mister fokus

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.