Nu kan du printe som en prof

Do it like a boss! Prof-printer fra Canon producerer A2-udskrifter i professionel fotokvalitet, og tager ikke meget plads.

Foto: Canon

Store fotoudskrifter er ikke kun for professionelle. Canons nye imagePROGRAF PRO-1000 er en A2-printer med 12 store blækpatroner, som kun er 73 cm bred og koster ca. 12.000 kroner. Det er ganske vist en del mere, end hvad man giver for multifunktionsprinter med scanner på toppen. Men så er den også lavet til amatører og professionelle, der har brug for en relativt kompakt fotoprinter i storformat.

Foto: Canon

Den har fået et større 1,28 tommer printhoved og ny billedprocessor med 1 GB intern hukommelse til at sikre, at udskriftsjob ikke går for langsomt. Det klarer fotouskrift i A2-format og høj kvalitet på seks minutter.

Canon siger i en pressemeddelelse, at den også har en ny “Crystal-fidelity” funktion, specielt for billeder, der er taget med et Canon EOS-systemkamera for mere naturtro gengivelse  Der er selvfølgelig trådløs forbindelse og netopkobling.

Foto: Canon

I modsætning til Canons billige hjemmeprintere, bruger printeren et 12-farvers pigmentbaseret blæksystem med Canons LUCIA PRO-blæk med fotosort, matsort, grå og fotogrå og Chroma Optimizer-farveblæk.

Den skulle være i stand til at levere høj kvalitet på sort-hvide udskrifter med bedre mætning, jævnere overgange, mindre korn og lavere bronzering.

Canon imagePROGRAF PRO-1000 er til salg fra januar 2016.

Les videre
Exit mobile version