Nu kan du printe som en prof

Do it like a boss! Prof-printer fra Canon producerer A2-udskrifter i professionel fotokvalitet, og tager ikke meget plads.
Annonce
Annonce
forfatter

Store fotoudskrifter er ikke kun for professionelle. Canons nye imagePROGRAF PRO-1000 er en A2-printer med 12 store blækpatroner, som kun er 73 cm bred og koster ca. 12.000 kroner. Det er ganske vist en del mere, end hvad man giver for multifunktionsprinter med scanner på toppen. Men så er den også lavet til amatører og professionelle, der har brug for en relativt kompakt fotoprinter i storformat.

Foto: Canon
Foto: Canon

Den har fået et større 1,28 tommer printhoved og ny billedprocessor med 1 GB intern hukommelse til at sikre, at udskriftsjob ikke går for langsomt. Det klarer fotouskrift i A2-format og høj kvalitet på seks minutter.

Canon siger i en pressemeddelelse, at den også har en ny “Crystal-fidelity” funktion, specielt for billeder, der er taget med et Canon EOS-systemkamera for mere naturtro gengivelse  Der er selvfølgelig trådløs forbindelse og netopkobling.

Foto: Canon
Foto: Canon

I modsætning til Canons billige hjemmeprintere, bruger printeren et 12-farvers pigmentbaseret blæksystem med Canons LUCIA PRO-blæk med fotosort, matsort, grå og fotogrå og Chroma Optimizer-farveblæk.

Den skulle være i stand til at levere høj kvalitet på sort-hvide udskrifter med bedre mætning, jævnere overgange, mindre korn og lavere bronzering.

Canon imagePROGRAF PRO-1000 er til salg fra januar 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
JBL fejrer 75 år med jubilæumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retro-forstærker SA750. We wanna rock!
Dårligt batteri på Sonos Move? Nu kan du skifte det selv.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.