TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Mere optik til Sony NEX

Med en 20 mm vidvinkel og en 18-200 mm telezoom øges udvalget af optik til Sonys små kompakte systemkameraer i NEX-serien.

forfatter
Publiceret 25/01/2013 - 11:55

Antallet af E-objektiver har allerede passeret 10 stykker og med disse to fortsætter udvalget af Sony-optik til NEX-kameraerne med at øges. To af de bedste spejlløse systemkameraer, vi har testet, er netop fra Sonys NEX-serie. Testen af NEX-7 kan du læse her, mens du kan læse om testvinderen NEX-6 her.

Sonys 20 mm f2.8 er en såkaldt pandekage, det vil sige et ekstra fladt objektiv. Faktisk kun 2 cm tykt. Men med en billedvinkel tilsvarende 30 mm brændvidde er objektivet godt egnet til reportage, gadefoto, daglig fotografering – kort sagt et udmærket allround-objektiv, vil jeg tro.

Sammen med et NEX-6 får man en meget kompakt kamerapakke.

Det større zoom, PZ18-200 mm f3,5-6,3 OSS, med optisk billedstabilisator om bord dækker billedvinkel tilsvarende 27-300 mm og har motoriseret zoom, noget som gør den godt egnet til videooptagelse, da man får helt jævne zoombevægelser under optagelse.

Prisen er ikke kendt, men 20 mm skal være i butikkerne i løbet af april, mens 18-200 mm er til salg fra marts 2013.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend