Nyhed

Lysstærk Leica-kompakt

Det nye D-Lux 7 er ikke som andre kompaktkameraer, det er meget bedre.

(Foto: Producent)

De små kameraer er nærmest decimeret på markedet, men kameraer som dette holder stand. Det er der en grund til: Billedkvaliteten. Kameraer som det nye Leica D-Lux 7 har meget større billedsensor end normalt for kompaktkameraer og langt skarpere objektiver.

Samtidig er de små nok til at kaldes kompakte.

(Foto: Leica)

D-Lux 7 er den mere stilrene udgave af Panasonic Lumix LX100 II, som vi testede for nylig, og sammen med erfaringerne med den forrige udgave af D-Lux, som vi havde til rådighed i længere tid, er der ingen grund til at betvivle kvaliteterne her.

Leica-kameraet har en lysstærk Vario-Summilux 24-75 mm zoom med lysstyrke f/1.7-2.8, en 17 megapixel Micro Four Thirds billedsensor og 4K-video.

Som man kan se, er der fokusring, blændering og formatvalg – 3:2, 16:9, 1:1 og 4:3 – på objektivet, mens lukkertider og eksponeringskompensation kan indstilles på toppen af kameraet.

(Foto: Leica)

Det har en lille blitz, touch-skærm og elektronisk søger, og kan styres med Leicas nye FOTOS-app på mobilen. Der findes også tilbehør som tasker og kameraremme i skind til D-Lux 7 samt et håndgreb, der skrues fast i stativfæstet. Kameraet fås i sølvgrå.

D-Lux 7 vil være tilgængeligt hos udvalgte forhandlere fra slutningen af november til ca. 9.000 kroner.

 

Les videre
Exit mobile version