TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Lynhurtig Casio-kompakt

Casio er kendt for deres hurtige kompaktkameraer. Nu kommer EX-ZR1000, som kombinerer hurtige reaktioner med vippeskærm og vidvinkel på 24mm.

forfatter
Publiceret 20/09/2012 - 08:27

Casio-kameraet er et af de mindste, vi har set med vridbar skærm og 12,5 x zoom. Det lille EX-ZR1000 rækker fra 24 til 300mm, altså bred vidvinkel og kraftig tele, og objektivet har blænde 3,0 til 5,9 som største blændeåbning. Og det er hurtigt. Man kan vælge fra 3 bps (full opløsning) til 60 bps (reduceret opløsning) skudhastighed og op til 1/25.000 lukkertid for at fange de hurtigste bevægelser.

EX-ZR1000 har fået en 16 megapixels CMOS billedsensor og optager video i full HD-kvalitet med stereolyd.

Det kan også lagre råfiler af stillbilleder, og fotografen får gode muligheder for selv at tage kontrol over eksponeringen. Man kan også tage et billede, som lages i en version i hver af de otte kreative filtre ombord og både en standard og en HDR-version af samme billede.

Casio oplyser, at EX-ZR1000 har en opstartstid på 0,99 sekunder, fokuserer på 0,15 sekunder og bruger ikke mere end 0,26 sekunder mellem hver eksponering – i full opløsning.

Det kan også bruge EyeFi eller FlashAir trådløse hukommelseskort, som gør det nemt at overføre billeder og video til smartphone eller tablet.

Batteritiden er opgivet til 470 eksponeringer per opladning, og EX-ZR1000 vil dukke op i butikkerne i november til 2.499 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend