Lommevenligt rejsekamera

Med 30x zoom skulle det lille Sony-kamera ville være ideelt for alle, der kan lide at rejse let.

Foto: Sony

Digital teknologi har gjort det muligt at lave små kameraer, der leverer flotte billeder. Og særlig populære er de små zoomkameraer, som du have i lommen, klar til skud, hvis det rette motiv dukker op. Også selv om det sker et stykke væk. For med 30 x zoom, kan du fange næsten alt. Selv emner, der er langt borte.

De små superzoom-kameraer er stadig populære, og holder skansen på et marked, der ellers har været i frit fald længe. For de er lækre. Se blot Sonys nye Cyber-shot HX80, der med 30 x zoom og målene 102 x 58 mm passer ned i din lomme.

Foto: Sony

Størrelsen til trods får man et kamera med 24-720 mm optisk zoom og en 18,2 MP Exmor R billedsensor (1/2.3″) med indbygget OLED-søger på toppen. Den lille kamera har også en skærm, der kan vippes 180 grader rundt til selfies, og selvfølgelig kan du overføre billeder trådløst direkte til din mobiltelefon.

Foto: Sony

Et lille kamera med så stærkt zoom er både bærbart og diskret, og en af ​​fordelene ved den udklappelige søger er, at du ser motivet bedre i sollys og samtidig holder kameraet stabilt, når det er tæt på kroppen.
720 mm brændvidde er nemlig så lang, at der er risiko for slørede billeder, hvis ikke kameraet holdes stabilt.

Foto: Sony

Kameraet kan købes fra april.

Fakta:

Les videre
Exit mobile version