TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Lille bitte actionkamera

Sony Action Cam vejer bare 90 gram og kan fastgøres på, hvad det skal være. Det optager nøjagtig det, du ønsker, uanset vejrforhold.

forfatter
Publiceret 04/09/2012 - 07:36

Små videokameraer, som tåler et stød, er enormt populære. Med Action Cam kaster Sony sig også ind i det voksende marked, som næsten domineres af Go Pros små kameraer.

Sonys HDR-AS10 videokamera er endnu mindre – 24,5 x 47 x 82 mm – og er næsten bare et stort batter, med et videokamera omkring.Det koster 2.500 kroner og tåler både lortevejr, kulde og et dybt dyk under vand – til 60 meter. Vel og mærke hvis man har iklædt det det vandtætte undervandshus på billedet herover.

Videooptagelserne lagres som 1080p med 30 fps billedhastighed og 16 Mbps datastrøm. Det er også muligt at optage video i 720p opløsning op til 120 fps for smarte slow-motion klip, og man kan desuden tage stillbilleder med kameraets 16 megapixel, Exmor R CMOS-billedsensor.

Kameraet har Zeiss-optik med blænde f2.8 og 170 graders vidvinkel.Videoklippene lagres på hukommelseskort i AVCHD-format.

En trådløs version af Action Cam findes også, HDR-AS15. Så kan man bruge sin smartphone som søger, fordi kameraet sender billeder til mobilen via Sonys PlayMemories app. Videoklip og billeder kan lagres på mobilen, således at man hurtigt kan dele dem på nettet via 3G-nettet.

En mængde tilbehør findes også for at fastgøre kameraet på forskellige objekter. Som adapteren vist herunder, som man klipser fast på siden af slalombrillerne.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend