Nyhed

Leica Q2 Ghost by Hodinkee

Leica-kamera for entusiaster.

Man tager ikke munden for fuld, hvis man påstår, at ethvert Leica-kamera er et kamera for entusiaster. I hvert fald de mange specialudgaver Leica til stadighed lancerer. Dette er den femte specialudgave af Leica Q2, et af de allerbedste kameraer, vi har testet.

Leica Q2 Ghost fra Hodinkee skiller sig kun rent kosmetisk ud fra en almindelig sort Q2. Det tekniske er heldigvis det samme. Altså en meget højopløst 47 megapixel fuldformat billedsensor bag en knivskarp Summilux 28mm f1.7, som giver ekstrem høj billedkvalitet.

Ghost by Hodinkee er fremstillet i et begrænset antal i samarbejde med netplatformen Hodinkee. Sitet er en af ​​de største hjemmesider om og med ure, med egen netbutik for ure og tilbehør.

Foto: Leica

Den grå overflade skal hylde et Rolex, blandt kendere kaldet Submariner ‘ghost bezel’, hvor den sorte farve på kransen (bezelringen) er falmet til en lysegrå farve.

Det er ikke første gang, Hodinkee og Leica samarbejder. Leica har tidligere også fremstillet et Leica M10-P Ghost Edition for Hodinkee.

Q2 Ghost by Hodinkee leveres med en lysegrå rem, og specialudgaven af Q2 vil koste  5.950 euro, når det dukker op hos udvalgte forhandlere i løbet af december.

Foto: Leica
Les videre
Exit mobile version