TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kodak lancerer systemkamera

Her er Kodaks første systemkamera i mange år. Det er et Micro Four Thirds-kamera, altså et kompakt systemkamera med udskiftelig optik.

forfatter
Publiceret 24/01/2013 - 11:21

Foreløbig er der ikke meget, vi ved om Kodak Pixpro S1, som modellen hedder. Bortset fra at de skal laves i hvid og sort og har integreret trådløs wi-fi til deling af billeder og bruger samme format som Micro Four Thirds-kameraerne fra Olympus og Panasonic.

Kodak_S1-hand

Kameraet laves af JK Imaging, som har rettighederne til at bruge Kodak-navnet på systemkameraerne. Kodak har længe været medlem af Micro Four Thirds alliancen, men aldrig lavet et MFT-kamera.

S1 på billedet har åbenbart separat blitz og et zoomobjektiv, som ligner Olympus 14-42 mm Micro Four Thirds-zoom.

Billedsensoren er en bagbelyst CMOS-sensor fra Sony, noget som burde betyde god billedkvalitet, da Sony er blandt de dygtigste producenter af CMOS-paneler.

Kameraets pris og specifikationer er ikke kendte, men det kommer i butikkerne i tredje kvartal 2013.

Kodak_S1_ppt

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend