Nyhed

Ilford Sprite 35-II filmkamera

Billig indgangsbillet til analog fotografering.
forfatter

Engang var engangskameraet det eneste kamera, mange tog billeder med. Sådan et kunne man lige snuppe fra et stativ ved siden af kassen på den lokale tankstation og så indlevere hele kameraet, når filmen var færdigeksponeret.

Brug-og-smid-væk-kameraer er ikke særlig miljøvenlige, men det problem løser Ilford Sprite 35-II ved at kunne bruges igen og igen.

Det tager almindelig 35 mm film, som er lettilgængelig mange steder – bortset fra på tankstationer – og er lige så let at bruge som et engangskamera.

En 31 mm vidvinkel med lysstyrke f/9.0 og fast fokusafstand (altså ingen indstillingsmuligheder) skal gøre det nemt og sjovt at fotografere analogt.

Kameraet har også indbygget blitz og koster kun 400 kroner plus film.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.