Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Her er Android-kameraet

Nikon Coolpix S800c er det første kamera, som kombinerer trådløs opkobling med Android, og derfor ligner en smartphone, bare med et meget bedre kamera.

Skrevet af / 22/08/2012 - 09:20
Her er Android-kameraet

Trådløse kameraer er det nye. Alle har snart mindst en model med trådløs opkobling, men Nikon er først med Android operativsystem. Som absolut svarer til, hvad du er vant til fra tablets og mobiltelefoner med Android.

Kameraet, som ellers har en 16 megapixels billedsensor, 10 x zoom på 25-250mm og optisk billedstabilisator, har en 3,5-tommers OLED trykfølsom skærm på bagsiden.

S800c kører Android 2.3 og lader dig uploade billeder og filmklip til Facebook, YouTube og andre netmedier, når man er i nærheden af et trådløst netværk. Kameraet har ikke 3G indbygget, så man er afhængig af wi-fi for at det skal fungere.

Ellers fungerer kameraet omtrent som en mobil med Android, med adgang til app-butikken Google Play og samme brugervenlighed som en Android-mobil.

Batteritiden er sørgelige 140 billeder, på en god dag, før næste opladning.

Dansk pris er ikke kendt i skrivende stund.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Denne 6K-skærm savler vi over!

Kompakt kamera til vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera tilføjer videoblogging

Canon sænker prisen med EOS R100

Kompakt kamera til bloggere

Scroll to Top