TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Her er Android-kameraet

Nikon Coolpix S800c er det første kamera, som kombinerer trådløs opkobling med Android, og derfor ligner en smartphone, bare med et meget bedre kamera.

forfatter
Publiceret 22/08/2012 - 09:20

Trådløse kameraer er det nye. Alle har snart mindst en model med trådløs opkobling, men Nikon er først med Android operativsystem. Som absolut svarer til, hvad du er vant til fra tablets og mobiltelefoner med Android.

Kameraet, som ellers har en 16 megapixels billedsensor, 10 x zoom på 25-250mm og optisk billedstabilisator, har en 3,5-tommers OLED trykfølsom skærm på bagsiden.

S800c kører Android 2.3 og lader dig uploade billeder og filmklip til Facebook, YouTube og andre netmedier, når man er i nærheden af et trådløst netværk. Kameraet har ikke 3G indbygget, så man er afhængig af wi-fi for at det skal fungere.

Ellers fungerer kameraet omtrent som en mobil med Android, med adgang til app-butikken Google Play og samme brugervenlighed som en Android-mobil.

Batteritiden er sørgelige 140 billeder, på en god dag, før næste opladning.

Dansk pris er ikke kendt i skrivende stund.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend