Billedbehandling

Nu kan du kvit og frit hente de professionelle fotofiltre i Googles Nik Collection.
forfatter

2012 erhvervede Google virksomheden Nik Software – primært for at få hånd på virksomhedens billedbehandlings-app Snapseed. Med i købet fik de også en række Photoshop-plugins, som tidligere havde kostet op til USD 500. Google sænkede prisen på pakken til USD 150. Nu går de hele vejen, og tilbyder den fulde pakke gratis, sikkert fordi der ikke er planer om at fortsætte med at udvikle den.

Foto: Google
Foto: Google

I samlingen indgår Analog Efex Pro, der genskaber følelsen af klassisk analogfotografering, Color Efex Pro, der korrigerer farver, Silver Efex Pro til sort-hvide billeder, Viveza, der ændrer enkelte farver uden maske, HDR Efex Pro til at eksperimentere med High Dynamic Range, Sharpener Pro, der skal give bedre skarphedsfilter, og Dfine, der klarer støjreduktion.

Plugin-filtrene fungerer blandt andet med Adobe Photoshop, Elements og Lightroom, samt Apple Aperture.

Hent Google Nik Collection her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.