TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Genopfrisket Nikon-kamera

De to modeller i Nikons 1-serie med kompakte systemkameraer er allerede et år gamle. Men nu tager Nikon hånd om det billigste af de to – J1 – og laver nogle små ændringer og kalder det J2.

forfatter
Publiceret 09/08/2012 - 11:34

Ud over at kameraet nu er orange, foruden mørkegråt, sølv, hvidt, rødt og rosa, har J2 fået ny skærm med højere opløsning – 921.000 punkter – og en ny funktion. Som er tilgængelig på funktionshjulet på bagsiden.

Læs mere: Test af Nikon 1 J1

Her kan man indstille såkaldte fotoeffekter som Panorama, Selective Color, Miniature, Soft, Night, Landscape, Backlighting og natportrætter.Sammen med J2 komme der også et endnu mere kompakt zoom. 1 NIKKOR 11-27.5 mm dækker 30 til 75 mm brændvidde, og derudover kan man købe et undervandshus til J2, som gør det muligt at dykke ned på 40 meters dybde.J2 og objektivet er tilgængeligt i butikkerne fra 6. september 2012.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend