Nyhed

Fujifilm-understøttelse i Capture One

Redigeringsprogrammet Capture One fra Phase One får omfattende understøttelse af Fujifilm-kameraer.
forfatter

Fase One er bedst kendt som mange professionelles foretrukne valg af mellemformatkameraer, men også for programmet Capture One, som vi testede for nylig.

Dengang skrev vi, at manglende understøttelse af mellemformatkameraer fra Fujifilm var et problem. Det kommer der en løsning på i den nye udgave af Capture One, kaldet 11.3.

Den kan nu downloades enten som opdatering til en eksisterende Capture One eller som 30 dages demo for senere licensering.

(Foto: Phase One)

Den nye version har raw-filunderstøttelse for alle nyere Fujifilm-kameraer og vil efterhånden understøtte Fujis Film Simulations, filmsimuleringer som f.eks. Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, PRO Neg. STD, PRO Neg. Hi – og vores favorit: Acros med silkebløde sort-hvid-toner.

Capture One får også understøttelse af Tethering til flere af Fujifilm-kameraerne, som så kan kobles til og styres fra computeren.

Se pressemeddelelsen her.

(Foto: Phase One)

 

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.