Nyhed

Fujifilm instax mini Link 2 fotoprinter i lommen

Lav dine egne billeder direkte fra app’en og skriv dem ud.

online and social 220215 Instax Mini 2 Features 7 Draw in AiR 1028 retouch 1

online and social 220215 Instax Mini 2 Features 7 Draw in AiR 1028 retouch 1

Sommeren er højtid for billeder, og med en lille printer i lommen er du klar til at dele fysiske billeder. Ikke bare billeder på SoMe. Sådan tænker Fujifilm, som har lanceret den lille instax mini Link 2 Smartphone Printer, som laver papirkopier af billederne.

Den lille printer bruger det samme 62 × 46 mm papir, som man køber i kassetter og laver udskrifter af. Men mini Link 2 har nogle smarte funktioner, vi ikke har set på andre printere.

INSTAX MINI SPRAY ART

Her kan man tilføje grafik på udskrifterne fra instax mini Link-app’en på mobilen som vist på billederne ovenfor. Men man kan også tegne sine egne mønstre ved at pege med LED-lyset på siden af printeren. Tegningen vises i app’en, og så kan man bare udskrive resultatet, når man er tilfreds med designet.

Læs også Digitalkamera med instant-printer Med det lille Fujifilm instax mini Evo kan du dele fysiske billeder direkte fra hukommelseskortet.

Video

Fujifilm kalder det instaxAiR, og det er en funktion, hvor man kan optage en video af den tegning, man har lavet, og dele den via en QR-kode, som kan scannes for at vise videoen. Den kan også downloades og deles på sociale medier.

Instax Mini 2

Fujifilm siger, at det kun tager 15 sekunder at printe et billede, og at batteriet rækker til 100 instax-billeder per ladning.

Printeren er tilgængelig fra 22. juni i farverne Soft Pink, Clay White og Space Blue. Prisen er angivet til 999 kroner.

Instax Mini 2 Collage
Les videre
Exit mobile version