TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fujifilm instax mini Link 2 fotoprinter i lommen

Lav dine egne billeder direkte fra app’en og skriv dem ud.

forfatter
Publiceret 16/06/2022 - 15:01

Sommeren er højtid for billeder, og med en lille printer i lommen er du klar til at dele fysiske billeder. Ikke bare billeder på SoMe. Sådan tænker Fujifilm, som har lanceret den lille instax mini Link 2 Smartphone Printer, som laver papirkopier af billederne.

Den lille printer bruger det samme 62 × 46 mm papir, som man køber i kassetter og laver udskrifter af. Men mini Link 2 har nogle smarte funktioner, vi ikke har set på andre printere.

INSTAX MINI SPRAY ART 1920x1227 2
INSTAX MINI SPRAY ART

Her kan man tilføje grafik på udskrifterne fra instax mini Link-app’en på mobilen som vist på billederne ovenfor. Men man kan også tegne sine egne mønstre ved at pege med LED-lyset på siden af printeren. Tegningen vises i app’en, og så kan man bare udskrive resultatet, når man er tilfreds med designet.

Læs også Digitalkamera med instant-printer Med det lille Fujifilm instax mini Evo kan du dele fysiske billeder direkte fra hukommelseskortet.
DSF4848 scaled 1

Video

Fujifilm kalder det instaxAiR, og det er en funktion, hvor man kan optage en video af den tegning, man har lavet, og dele den via en QR-kode, som kan scannes for at vise videoen. Den kan også downloades og deles på sociale medier.

220215 Instax Mini 2 Features 4 Design Focussed comp retouch copy 1920x1280 3
Instax Mini 2

Fujifilm siger, at det kun tager 15 sekunder at printe et billede, og at batteriet rækker til 100 instax-billeder per ladning.

Printeren er tilgængelig fra 22. juni i farverne Soft Pink, Clay White og Space Blue. Prisen er angivet til 999 kroner.

220215 Instax Mini 2 Features 11 Collage 0648 retouch 1920x1478 4
Instax Mini 2 Collage

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Optag god lyd i marken DJI Mic lover kabelfri studielyd i knaphulsmikrofoner.
En helt speciel zoom Sonys nye normalzoom er usædvanlig.
Den fedeste zoom, vi har set 10x ultra-telezoom til fuldformat.
Lumix S5II og S5IIX: Kompakte fuldformatkameraer, vi savler over Panasonics kompakte fuldformatkamera Lumix S5II kan endelig filme med fasebaseret autofokus. S5IIX giver yderligere heftige videofunktioner.
Guide til analoge kameraer At fotografere analogt er enormt populært. Her er de kameraer, vi anbefaler.
Følg Lyd & Billede