TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fujifilm Instax Link WIDE giver dig større billeder

Print fra mobilen i større format

forfatter
Publiceret 18/10/2021 - 14:00

De små lommeprintere er populært tilbehør til mobilen, og med Instax Link WIDE kan man udskrive større billeder. Lommeprinteren bruger de samme Instax WIDE-ark som Fujifilms Instax-kameraer. Arkene måler 6,2 x 9,9 cm.

Med et genopladeligt batteri kan printeren tages med i lommen, og når man vil have en udskrift, tager det cirka 12 sekunder, fra billedet er overført med Bluetooth fra mobilen, til det er printet. Derefter tager det halvandet minut, før billedet er fremkaldt.

Man kan også lave en udskrift med en QR-kode, som kan bruges til geotagging, åbne en webside eller afspille en indspillet lyd på mobilen.

Der findes også en app, hvor man kan redigere billederne før udskrift og vælge blandt 30 filtre, sammensætte en kollage og tilføje tekst, klistermærker og forskellige rammer.

Instax Link WIDE kan også bruges med Instax WIDE-film med sort kant, og printeren, som er tilgængelig i hvid eller brungrå, koster 1.099 kroner.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Telezoom til Leica SL Relativt prisvenlig zoom til naturfotografer.
lbpluss
Drone til Reels-videoer En lille detalje gør, at DJI Mini 3 skiller sig ud fra andre droner.
lbpluss
Dette objektiv giver ægte biograffilm Hvordan får Hollywood-film det dramatiske og cinematografiske udseende? Svaret ligger i anamorfiske objektiver. Dette fra Sirui kan mange desuden få råd til.
lbpluss
Lysstærkt portrætobjektiv til Fujifilm Samyang præsenterer det objektiv, Fujifilm mangler.
lbpluss
Glimrende videokamera til proffer Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 er et fabelagtigt kamera for seriøse filmskabere. Men er det ikke lidt for tæt på storebror – også i pris?
Følg Lyd & Billede