TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fujifilm Instax Link WIDE giver dig større billeder

Print fra mobilen i større format

forfatter
Publiceret 18/10/2021 - 14:00

De små lommeprintere er populært tilbehør til mobilen, og med Instax Link WIDE kan man udskrive større billeder. Lommeprinteren bruger de samme Instax WIDE-ark som Fujifilms Instax-kameraer. Arkene måler 6,2 x 9,9 cm.

Med et genopladeligt batteri kan printeren tages med i lommen, og når man vil have en udskrift, tager det cirka 12 sekunder, fra billedet er overført med Bluetooth fra mobilen, til det er printet. Derefter tager det halvandet minut, før billedet er fremkaldt.

Man kan også lave en udskrift med en QR-kode, som kan bruges til geotagging, åbne en webside eller afspille en indspillet lyd på mobilen.

Der findes også en app, hvor man kan redigere billederne før udskrift og vælge blandt 30 filtre, sammensætte en kollage og tilføje tekst, klistermærker og forskellige rammer.

Instax Link WIDE kan også bruges med Instax WIDE-film med sort kant, og printeren, som er tilgængelig i hvid eller brungrå, koster 1.099 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend