Nyhed

Fjernbetjening til Sony-kameraer

Sonys håndgreb har fjernstyring af kameraet og er også et praktisk bordstativ.
forfatter

For videobloggere og andre, der ofte optager video, er Sonys lille håndgreb et praktisk stykke ekstraudstyr til kameraet. Håndgrebet, der hedder GP-VPT28T, er også et lille bordstativ, og det har knapper til styring af kameraet. Kun de mest grundlæggende funktioner, men mere har man heller ikke brug for.

(Foto: Sony)

Man kan styre optagelser, tage stillbilleder og åbne en forudvalgt indstilling med C-knappen på håndgrebet. Det er også muligt at zoome på kameraer, der har elektronisk zoom, og GP-VPT28T anvender Bluetooth til at forbinde til kameraet.

(Foto: Sony)

Det sprøjtesikre håndgreb passer til Sony a9 II, a9, a7R IV, a7R III, a7 III, a6600, a6400, a6100, RX100 VII og det lille RX0 II, som ses på billedet herunder.

Sony GP-VPT28T er til salg fra februar.

(Foto: Sony)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.