Nyhed

Festligt analogt feriekamera

Tag sjove billeder under vandet – med analog film.
forfatter

Analogspecialisten Lomography har kastet sig over undervandskameraer og lavet deres egen analoge variant, med film selvfølgelig.

Analogue Aqua anvender 35 mm film, og her har Lomography et stort udvalg, som man kan udforske. Der findes bl.a. sort-hvid-film, Color Negative 400, som er en ISO 400 film med old-school analog karakter, og den nye LomoChrome Purple, som tilføjer en falmet violet tone til billederne.

(Foto: Lomography)

Det simple kamera leveres med et vandtæt hus i plastic, der holder tæt ned til 10 meter, og en rulle hver af de nævnte LomoChrome Purple og Color Negative 400. Alt sammen i én pakke til ca. 300 kroner.

(Foto: Lomography)

I modsætning til engangskameraer kan Analogue Aqua genbruges ved bare at indsætte ny film. En 31 mm vidvinkel med blænde f/9.0 og fast fokus (1 meter til uendelig) gør det meget let at bruge. Lukkertiden er låst til 1/120 sekund, men det har indbygget blitz til at lyse motivet op.

(Foto: Lomography)

Kameraet bliver tilgængeligt i blå og pink i løbet af maj og vil se sådan ud i butikkerne:

(Foto: Lomography)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.