TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Endnu nemmere billedredigering

Med nye funktioner og en bedre brugergrænseflade, skal Adobe Elements 11 være både mere anvendeligt og nemmere at bruge.

forfatter
Publiceret 27/09/2012 - 09:41

Billed- og videoredigering er højaktuelt i disse tider, hvor milliarder af folks billeder og tusindvis af videoer skal gennemredigeres, før de uploades eller udskrives.

Adobes Elements pakke med Photoshop Elements til billedredigering og Premiere Elements til videoredigering har gennemgået en synlig opgradering.

Blandt andet findes der flere automatiserede funktioner i Premiere Elements 11 og i lighed med Photoshop Elements 11, har det fået en meget mere overskueligt og selvforklarende brugerflade på skærmen.I Photoshop Elements 11 er der lagt flere hurtigfix ind, som med et museklik kan forbedre billeder, som er under- eller overeksponerede, uskarpe eller blege.

Pakken med både Photoshop Elements 11 & Premiere Elements 11 koster 1.162,50 kroner, men man kan købe Photoshop Elements 22 eller Premiere Elements 11 separat for 775,00 kroner.30 dages prøveversion af Photoshop Elements 11 kan downloades her.

Mens 30 dages prøveversion af Premiere Elements 11 kan downloades her.

Se nyhederne i Photoshop Elements 11 her:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend