TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Endnu mere Aperture

Aperture er Apples råfilkonverter og fotoredigering for viderekomne. Nu har Aperture fået AVCHD-støtte, iPhoto-integrering og endnu bedre værktøjer.

forfatter
Publiceret 13/06/2012 - 11:50

Mens Adobe Photoshop gerne omtales som standarden for avanceret billedredigering, er software som Adobe Lightroom, PhaseOne Capture One og Apples Aperture blevet favoritter blandt mange professionelle fotografer.

Gode råfiler, mere strømlinede arbejdsgange, og software, som udelukkende er tilpasset fotografens behov, er slået an.Aperture er nu opdateret (til version 3.3) med flere nye funktioner. Blandt andet støtte for HD-video i AVCHD-format, som er i færd med at blive udbredt på nyere systemkameraer og kompakte.

Her er der også bedre integrering af billedbiblioteket i iPhoto, som mange Mac-brugere har på deres maskiner.

Med værktøj som højlys og skyggejustering, hvidbalance med hudtoner og gråskalajustering og muligheden for fintrimning af råfiljusteringerne.

Mere om de nye funktioner her.

Aperture har også fået støtte for retinaskærmen på den nye MacBook Pro, og til 469 kroner er der ingen tvivl om, at man får et exceptionelt anvendeligt værktøj for pengene.

Men altså kun for Mac-brugere. Opdateringen til version 3.3 er gratis for alle med version 3 eller nyere.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend