Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Dit billede på iPad-coveret

Udvalget af covers og etuier til smartphones er enormt. Men CeWes variant er ny. Her kan du få trykt dit eget billede på coveret, også hvis du har en Samsung-mobil.

Skrevet af / 19/12/2012 - 14:22
Dit billede på iPad-coveret

CeWe er blandt verdens største på fototryk til fotobøger, akryl- eller aluplader og kort og kalendere med dine billeder på. De har også tekstiltryk, således at du kan bestille pudebetræk eller kaffekrus, køleskabsmagneter og meget andet med billede på.

Nu kan de også levere covers til iPhone 4 og 4S, Samsung Galaxy S II og S III og til iPad.

Covers er støbt i plast med en aluplade, som billedet trykkes på. Bestilling kan ske hos Elgiganten og et smartphone cover koster 194 kroner, mens cover til iPad koster 279 kroner.Ikke nok med det, nu kan man også få lavet sit personlige dørskilt. Upload et billede af familien, og så modtager man et dørskilt på 15 x 20 cm i akryl, med fortrukken tekst og husnummer på. Dørskiltene, som koste 194 kroner, er lavet så de tåler vind og vejr.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Kompakt kamera til vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera tilføjer videoblogging

Canon sænker prisen med EOS R100

Kompakt kamera til bloggere

Panasonics længe ventede kamera ankommer til maj

Scroll to Top