TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Dit billede på iPad-coveret

Udvalget af covers og etuier til smartphones er enormt. Men CeWes variant er ny. Her kan du få trykt dit eget billede på coveret, også hvis du har en Samsung-mobil.

forfatter
Publiceret 19/12/2012 - 14:22

CeWe er blandt verdens største på fototryk til fotobøger, akryl- eller aluplader og kort og kalendere med dine billeder på. De har også tekstiltryk, således at du kan bestille pudebetræk eller kaffekrus, køleskabsmagneter og meget andet med billede på.

Nu kan de også levere covers til iPhone 4 og 4S, Samsung Galaxy S II og S III og til iPad.

Covers er støbt i plast med en aluplade, som billedet trykkes på. Bestilling kan ske hos Elgiganten og et smartphone cover koster 194 kroner, mens cover til iPad koster 279 kroner.Ikke nok med det, nu kan man også få lavet sit personlige dørskilt. Upload et billede af familien, og så modtager man et dørskilt på 15 x 20 cm i akryl, med fortrukken tekst og husnummer på. Dørskiltene, som koste 194 kroner, er lavet så de tåler vind og vejr.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend