Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Capture One for iPhone

Downloader billederne fra kameraet til til mobilen.

Skrevet af / 15/06/2023 - 16:51
Capture One for iPhone

Capture One for iPhone giver dig et kraftfuldt værktøj direkte på mobilen. App’en kan hentes på App Store, og den er som vanligt abonnementsbaseret, men giver dig adgang til direkte download af dine råfiler til app’en.

I app’en kan du redigere, lagre og dele dine billeder med Capture Ones velkendte brugergrænseflade. Bare tilpasset mobilens skærm.

App’en understøtter tethering via USB til Lightning, hvor kameraet er tilsluttet mobilen, mens man fotograferer. Billederne lægges i app’en og vises på mobilskærmen, og her kan fotografen vælge, hvad der videre skal ske. En assistent kan følge fotografen og redigere og lagre billeder undervejs. Eller fotografen kan selv foretage nødvendig redigering på mobilen bagefter.

Foto: Capture One

Råfilkonverteren i app’en skal have de samme egenskaber som PC- og Mac-versionen, og mange af de samme funktioner finder man også i app’en.

Billederne kan også deles live – enten uredigeret eller autoredigeret, for eksempel med studiet eller en kunde, som kan udvælge billeder undervejs.

App’en understøtter eksport af råfiler (RAW), jpeg, tiff og Eip, og fotografer vil kunne genkende funktioner, som de bruger dagligt enten på deres computer eller i Capture One til iPad.

Abonnementet koster 5,49 euro pr. måned, og app’en er tilgængelig til download nu. Har man allerede Capture One for iPad eller Capture Ones All in One-abonnement, koster iPhone-app’en ikke ekstra.

Foto: Capture One

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Lille, let og lysstærk

Kompakt superzoom til fuldformat

Får længe ventede opdateringer

Lille kamerataske med masser af plads

Hurtigere og mere brugbart flagskib

Kompakt 100 MP kamera fra Hasselblad

Lover bedre lyd på op til 250 meters afstand

Kompakt og let makro til Lumix-kameraer

Belkin vil revolutionere "selfie-videoerne"

Tjek hvad Kodak har gjort her

Udviklet i samarbejde med Leica

Kamera der tåler det meste

0
Scroll to Top