Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Capture One for iPhone

Downloader billederne fra kameraet til til mobilen.

Skrevet af / 15/06/2023 - 16:51
Capture One for iPhone

Capture One for iPhone giver dig et kraftfuldt værktøj direkte på mobilen. App’en kan hentes på App Store, og den er som vanligt abonnementsbaseret, men giver dig adgang til direkte download af dine råfiler til app’en.

I app’en kan du redigere, lagre og dele dine billeder med Capture Ones velkendte brugergrænseflade. Bare tilpasset mobilens skærm.

App’en understøtter tethering via USB til Lightning, hvor kameraet er tilsluttet mobilen, mens man fotograferer. Billederne lægges i app’en og vises på mobilskærmen, og her kan fotografen vælge, hvad der videre skal ske. En assistent kan følge fotografen og redigere og lagre billeder undervejs. Eller fotografen kan selv foretage nødvendig redigering på mobilen bagefter.

Foto: Capture One

Råfilkonverteren i app’en skal have de samme egenskaber som PC- og Mac-versionen, og mange af de samme funktioner finder man også i app’en.

Billederne kan også deles live – enten uredigeret eller autoredigeret, for eksempel med studiet eller en kunde, som kan udvælge billeder undervejs.

App’en understøtter eksport af råfiler (RAW), jpeg, tiff og Eip, og fotografer vil kunne genkende funktioner, som de bruger dagligt enten på deres computer eller i Capture One til iPad.

Abonnementet koster 5,49 euro pr. måned, og app’en er tilgængelig til download nu. Har man allerede Capture One for iPad eller Capture Ones All in One-abonnement, koster iPhone-app’en ikke ekstra.

Foto: Capture One
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Kultkameraet er tilbage

Årets sejeste kamera?

Bygget til action

Et væld af nyheder fra Canon

Ny billedsensor og fasebaseret autofokus

Farverigt og kompakt systemkamera

Se Canons flagskibskamera

Her kan du spare mange penge

Endelig mere optik til Canon

Kraftfuld retro-blitz

DJI giver manuelle objektiver autofokus

Prof-video på iPhone

Scroll to Top