TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Capture One for iPad på vej

Endelig kommer Capture One billedredigering til iPad.

forfatter
Publiceret 10/03/2022 - 19:28

Man har kunnet redigere billeder på iPad og iPhone i mange år. Her mener jeg ikke med Apples grundlæggende billedforbedring, som er medfødt, men i apps som Lightroom, Affinity Photo og Pixelmator.

Derfor har mange fotografer, der f.eks. bruger Lightroom, ofte en iPad med Lightroom og en Apple Pencil til billedbehandling med sig. Det fungerer faktisk glimrende, er vores erfaring.

Læs også Finere farver og mindre billedstøj Capture One 20 er opgraderingen, du bare må have.

Det gør arbejdsflowet nemmere, når man kan uploade billederne til iPad – eller iPhone, for den sags skyld – og lave redigeringsarbejdet i marken, så at sige. Men det har ikke været muligt med mange fotografers foretrukne software, Capture One.

C ONE desktop
(Foto: Capture One)

Det bliver det imidlertid snart, for Capture One kommer til både iPad og iPhone, og her taler vi ikke om en light-version af Capture One, men en næsten fuld version, hvis brugerflade er tilpasset en meget mindre skærm, end man normalt har i et fotostudie.

Capture One for iPad vil også fungere sammen med Capture One Live, så flere kan arbejde på de samme filer, og en betaversion forventes allerede til april.

Mere info: captureone.com

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Optag god lyd i marken DJI Mic lover kabelfri studielyd i knaphulsmikrofoner.
lbpluss
En helt speciel zoom Sonys nye normalzoom er usædvanlig.
lbpluss
Den fedeste zoom, vi har set 10x ultra-telezoom til fuldformat.
lbpluss
Lumix S5II og S5IIX: Kompakte fuldformatkameraer, vi savler over Panasonics kompakte fuldformatkamera Lumix S5II kan endelig filme med fasebaseret autofokus. S5IIX giver yderligere heftige videofunktioner.
lbpluss
Guide til analoge kameraer At fotografere analogt er enormt populært. Her er de kameraer, vi anbefaler.
Følg Lyd & Billede