TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Capture One for iPad på vej

Endelig kommer Capture One billedredigering til iPad.

forfatter
Publiceret 10/03/2022 - 19:28

Man har kunnet redigere billeder på iPad og iPhone i mange år. Her mener jeg ikke med Apples grundlæggende billedforbedring, som er medfødt, men i apps som Lightroom, Affinity Photo og Pixelmator.

Derfor har mange fotografer, der f.eks. bruger Lightroom, ofte en iPad med Lightroom og en Apple Pencil til billedbehandling med sig. Det fungerer faktisk glimrende, er vores erfaring.

Læs også Finere farver og mindre billedstøj Capture One 20 er opgraderingen, du bare må have.

Det gør arbejdsflowet nemmere, når man kan uploade billederne til iPad – eller iPhone, for den sags skyld – og lave redigeringsarbejdet i marken, så at sige. Men det har ikke været muligt med mange fotografers foretrukne software, Capture One.

C ONE desktop
(Foto: Capture One)

Det bliver det imidlertid snart, for Capture One kommer til både iPad og iPhone, og her taler vi ikke om en light-version af Capture One, men en næsten fuld version, hvis brugerflade er tilpasset en meget mindre skærm, end man normalt har i et fotostudie.

Capture One for iPad vil også fungere sammen med Capture One Live, så flere kan arbejde på de samme filer, og en betaversion forventes allerede til april.

Mere info: captureone.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend