Billig fotosjov

Polaroid Now har både autofokus og bedre blitz.
Annonce
Annonce
forfatter

Man kan ikke undgå at komme i humør af de små billeder, der glider ud af den brede spalte på et Polaroid-kamera. Det er simpelthen sjovt og handler hverken om pixels eller billedkvalitet, men om hvor sjovt man kan have det med billeder.

Her er instant-kameraer som Polaroid rene humørspredere. Nu kommer Polaroid Now, der har fået autofokus, bedre blitz og et mere afrundet og ergonomisk design.

(Foto: Polaroid)

Det fikse kamera har længere batterilevetid og holder ud, til du har fotograferet dig igennem 15 pakker film. Som i øvrigt vil kunne fås i et mere farverigt udvalg end før.

Color Wave kaldes filmpakkerne, der kommer i flere farver: Rød, orange, gul, grøn og blå – som tilfældigvis også er farverne i Polaroids spektrumfarvede logo.

(Foto: Polaroid)

Udløserknappen er klassisk Polaroid-rød, og objektivet kan fokusere ned til 60 cm. Kameraet oplades med en USB-oplader eller via USB-porten på den bærbare, og man kan også tage dobbelteksponerede billeder med det.

Og så er det ikke engang dyrt. Prisen bliver omkring 900 kroner for et Polaroid Now, som også kommer i de nævnte farver samt hvid og grå.

(Foto: Polaroid)

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
JBL fejrer 75 år med jubilæumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retro-forstærker SA750. We wanna rock!
Dårligt batteri på Sonos Move? Nu kan du skifte det selv.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.