Nyhed

Apple vil have dine billeder

Hvis du sidder inde med nogle pletskud taget med en iPhone, kan du vinde konkurrencen Shot on iPhone.

(Foto: Producent)

Du må være villig til at give afkald på nogle rettigheder. De billeder, du sender ind til Shot on iPhone-konkurrencen, vil blive vist på billboards i udvalgte byer, i Apple-butikker og på nettet, siger de.

Konkurrencen løber indtil 8. februar, og en jury vil vurdere bidragene og udvælge ti vinderbilleder.

Det er ligegyldigt, hvilken iPhone-model man deltager med – både denne artikels hovedbillede og billedet nedenfor er taget med en iPhone 6.

(Foto: Mandy Blake)

Juryen er temmelig toptung med Apples Phil Schiller og Arem Duplessis, der er filmfotograf på Apples marketingteam. Blandt de øvrige jurymedlemmer er Pete Souza, som var den officielle hovedfotograf for Det Hvide Hus under Obamas præsidentperiode; Annet de Graaf, som kun fotograferer med iPhone; og Luisa Dörr, der fotograferede magasinet Times Firsts-udgave udelukkende med iPhone.

Reglerne for konkurrencen kan findes på websitet. Her står der bl.a., at fotografen bevarer rettighederne til billedet, men hvis man deltager i konkurrencen, samtykker man også i at give Apple en ikke-eksklusiv, uigenkaldelig licens til at bruge billedet vederlagsfrit over hele verden i et år.

Les videre
Exit mobile version