Search
Generic filters
 itemprop

Actionkameraet du selv bygger

Insta360 har allieret sig med Leica og lavet et modulært kamera.

De fleste ser ud til at have givet op. GoPros markedsposition er så dominerende, at der for andre producenter nærmest ikke er nogen pointe i at lave actionkameraer. Medmindre man kan finde noget nyt.

Det må man sige, at Insta360 har gjort. I samarbejde med ingen ringere end Leica har de lavet et actionkamera, der består af udskiftelige moduler.

(Foto: Insta360)

Insta360’s actionkamera findes i tre udgaver. Den første hedder Insta360 ONE R 4K Edition, har et 4K-modul, der kører video i 4,5K og 4:3-format med 30 fps – eller 4K med 60 fps – og inkluderer en batteribase (den røde), et Core Module med touch-skærm og microSD-kortplads samt et aftageligt vidvinkelobjektiv med lysstyrke f/2.0.

Den anden kaldes Twin Edition og inkluderer desuden et 360 graders 5,7K objektiv med linser på begge sider.

(Foto: Insta360)

Den tredje og sejeste udgave er Insta360 ONE R 1-Inch Edition, der har et Leica-objektiv og skyder 5,3K 30 fps video til en 1 tommes billedsensor med 19 megapixel stillbilledopløsning, som giver endnu bedre billedkvalitet.

Her får man også billedstabilisering og app-styring – også fra et Apple Watch – og alle tre er vandtætte med IPX8-certificering. Desuden findes der undervandshuse for dem, der har brug for at tage kameraerne med under vand i længere tid.

Der er også en del tilbehør, og alle modulerne passer sammen med det meste.

annonce

I USA, hvor Insta360 ONE R for nylig blev lanceret, starter priserne ved 300 dollars, eller ca. 2.100 kroner.

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også