TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Følg os på IFA 2012

IFA-messen i Berlin er en af verdens største, og fra 31. august afsløres efterårets og vinterens nye hjemmeelektronik. Lyd & Billede/GEAR dækker messen på nettet.

forfatter
Publiceret 28/08/2012 - 09:58

Allerede i april i år kunne chefen for Messe Berlin, Dr. Christian Göke, afsløre, at IFA-messen 2012 var fuldt booked. Med alle de store og en række små elektronikproducenter under tag tegner årets messe til at blive den største længe. Messen, som varer fra 31. august til 5. september, viser de nyeste trends indenfor tv, hjemmeelektronik og hvidevarer.I år er det ventet, at de over 140.000 besøgende og 6.000 journalister, som besøger IFA 2012, vil få mere OLED-tv at se end nogensinde. Tidligere har OLED-skærme været prototyper, men nu er teknologien, som giver bedre kontrast og farver, på vej ud i butikkerne.

På lydsiden er det ventet, at mere af elektronikken og flere højttalere vil have trådløs tilslutning. Hvilket muliggør streaming af musikken fra mobile enheder, men også mellem produkterne. Således at man kan høre musik fra smartphone, i flere rum.

Redaktionen på Lyd & Billede/GEAR vil rapportere fra IFA-messen dagligt og afsløre de hedeste nyheder og trends allerede fra den 29. august her på www.lydogbillede.dk.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend