Search
Generic filters

Warner anmelder sig selv for pirateri

Warner Brothers har tydeligvis en nultolerance-politik, når gælder deres ophavsret!

På filmselskabet Warner Brothers er man meget opmærksomme på at undgå, at copyrighten krænkes. Derfor har man hyret et selskab, Vobile, til at skride ind, hvor man mener, at et website indeholder ulovlige links til film fra Warner. Vobile går nidkært til værks, og udsender hver måned flere hundrede tusind anmodninger om at lukke websites eller fjerne links fra Googles database.

Nu er turen kommet til Warner Brothers selv! Vobile har på Warners vegne bedt Google om at fjerne Warners eget website fra søgeresultatet, da det indeholder materiale, der ejes af – Warner! Også links på streamingtjenesterne Amazon og Sky, samt på filmdatabasen IMDB har man bedt om at få fjernet.

I listen over “piratsites” indgik de officielle websites for film som The Dark Knight og The Matrix.

I piratkredse trækkes der bredt på smilebåndet over smutteren, og Ernesto van der Sar fra bloggen Torrent Freak foreslår Warner Bros, at de burde oprette en såkaldt hvidliste, så websites, der indeholder legalt materiale, ikke ved en fejl ryger med, når nettet gennemsøges efter pirat-links, man kan anmelde.

Vobile har i følge Google anmodet 13 millioner gange om fjernelse af links. Efter at undersøgt sagen valgte Google dog denne gang at lade linkene til Amazon, IMBD og Sky Cinema forblive i databasen.

Kilde: BBC

Artikelfoto: Warner Brothers (The Dark Knight)

annonce

 

annonce
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Moonraker var kodenavnet på Nokias smart-ur, som blev droppet af Microsoft efter opkøbet af den finske mobilproducent.
  ViacomCBS udvikler deres egen streaming-tjeneste, som skal lanceres næste år.
  En af årets største filmlanceringer fra Walt Disney, Mulan, udsendes nu direkte på streaming-tjenesten Disney+.
  I første omgang bliver det alene Android-brugerne, der får glæde af at streame spil som to-go på mobilen.
  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.