Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

The Wheel of Time, sæson 2 – se de første billeder

Prime Video frigiver de første billeder fra sæson 2 af The Wheel of Time

Skrevet af / 18/07/2023 - 14:01
The Wheel of Time, sæson 2 – se de første billeder

Trods den bragende succes med Ringenes Herre – Magtringene har Prime Video endnu ikke formået at slå rigtigt igennem i Skandinavien. Det håber de at råde bod på med mere hjælp fra fantasy-genren.

Sidste år udsendte de første sæson af den overdådige serie The Wheel of Time med Rosamund Pike i hovedrollen.

Rosamund Pike, “The Wheel of Time, sæson 2” (Foto: Prime Video)

Vi var ikke ovenud begejstrede, men allerede til efteråret får vi sæson 2.

Nu giver Prime Video os det første smugkig med friske billeder fra den kommende sæson.

The Wheel of Time, sæson 2 (Foto: Prime Video)

The Wheel of Time er baseret på Robert Jordans bøger, som har solgt over 90 millioner eksemplarer. Handlingen foregår i en episk fantasy-verden med troldkvinder, monstre, mørke farer, magi og skønjomfruer i nød.

Læs også Mest for hardcore-fans Amazon Primes nye store satsning inden for den populære fantasy-genre falder for sin egen narcissisme.

I den afsidesliggende landsby Two Rivers bliver den noget enfoldige hyrdedreng Rand al’Thor (Josha Stradowski) tvunget til at flygte fra sit hjem, da de bliver angrebet af en udpræget blodtørstig bande minotaurer.

Anført af troldkvinden Moiraine Damodred (Rosamund Pike, Gone Girl) og hendes loyale livvagt, Lan Mandragoran, begiver han sig ud på en rejse, hvor fare og brutal død lurer bag hver en bjergtop.

The Wheel of Time, sæson 2 (Foto: Prime Video)

Den originale Amazon-serie har premiere den 1. september, men du kan allerede nu få et glimt af, hvad du kan forvente i den næste sæson.

Vi følger hovedpersonen Rand al’Thor, som opdager, at han er “Den Genfødte Drage”, en historisk farlig karakter, som skæbnen har udset til at redde verden – eller ødelægge den. I et desperat forsøg på at beskytte ham mod Den Mørke, kæmper en hær af magtfulde kvinder for at håndtere hans voksende magt og eskalerende galskab. Selv om Rand troede, at han havde tilintetgjort Den Mørke, viser det sig, at ondskaben ikke er forsvundet fra verden.

The Wheel of Time, sæson 2 (Foto: Prime Video)

I sæson 2 bliver de unge venner fra Two Rivers, som nu er spredt over hele verden, opsøgt af nye og meget gamle trusler. Kvinden, der tidligere fandt og vejledte dem, kan ikke længere hjælpe, og de må nu finde andre kilder til styrke. I hinanden eller i sig selv. I lyset – eller i mørket…

The Wheel of Time Season 2 - First Look The Wheel of Time Season 2 - First Look The Wheel of Time Season 2 - First Look The Wheel of Time Season 2 The Wheel of Time Season 2 The Wheel of Time Season 2 The Wheel of Time Season 2 The Wheel of Time, sesong 2_1 (14)
<
>
The Wheel of Time, sæson 2 (Foto: Prime Video)

 

Ud over Pike ser vil vi i ledende roller komme til at se: Daniel Henney som Lan Mandragoran, Zoë Robins som Nynaeve al’Meara, Madeleine Madden som Egwene al’Vere, Marcus Rutherford som Perrin Aybara, Dónal Finn som Mat Cauthon og Ceara Coveney som Elayne Trakand.

Læs også Special effect-bonanza! Kan tidens absolut dyreste TV-serie virkelig indfri de enorme forventninger?

The Wheel of Time produceres af executive producer og serieskaber Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D.).

The Wheel of Time, sæson 2 (Foto: Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se traileren for Citadel

Et glædeligt gensyn med to aldrende herrer

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

Scroll to Top