Nyhed

Ny trailer til 2. sæson af The Mandalorian

Med kun få dage tilbage til sæsonpremieren har Disney udsendt en ny trailer til den populære Star Wars-serie!
forfatter

Disney+ har meget originalt indhold at byde på, og blandt dette betragtes The Mandalorian som et af flagskibene. Den første live-action dramaserie fra Star Wars-universet følger den træfsikre dusørjæger The Mandalorian på hans halsbrækkende missioner.

Nordiske Disney+ kunder måtte nøjes med at se 1. sæson, længe efter at den havde premiere i USA. Men den 30. oktober er der global premiere på 2. sæson!

m12 m11 m10 m9 m8 m6 m5 m3 m4 m2
<
>
(Foto: Walt Disney)

Næste kapitel i Mandalorian-sagaen fortsætter, hvor det forrige slap. Efter alt at dømme vil serien udforske en større del af Star Wars-universet i jagten efter “Baby Yodas” hjemsted, og vi kommer til at møde flere hårdkogte karakterer undervejs!

Klassisk Star Wars Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.

Ligesom med 1. sæson udsender Disney+ kun én episode om ugen, så ivrige binge-watchers bliver nødt til at væbne sig med tålmodighed. Alternativt se hele 1. sæson igen for n’te gang.

So without further ado, her er den nye Mandalorian-trailer:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.