TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny trailer til 2. sæson af The Mandalorian

Med kun få dage tilbage til sæsonpremieren har Disney udsendt en ny trailer til den populære Star Wars-serie!

forfatter
Publiceret 21/10/2020 - 08:50

Disney+ har meget originalt indhold at byde på, og blandt dette betragtes The Mandalorian som et af flagskibene. Den første live-action dramaserie fra Star Wars-universet følger den træfsikre dusørjæger The Mandalorian på hans halsbrækkende missioner.

Nordiske Disney+ kunder måtte nøjes med at se 1. sæson, længe efter at den havde premiere i USA. Men den 30. oktober er der global premiere på 2. sæson!

m12 m11 m10 m9 m8 m6 m5 m3 m4 m2
<
>
(Foto: Walt Disney)

Næste kapitel i Mandalorian-sagaen fortsætter, hvor det forrige slap. Efter alt at dømme vil serien udforske en større del af Star Wars-universet i jagten efter “Baby Yodas” hjemsted, og vi kommer til at møde flere hårdkogte karakterer undervejs!

Læs også Klassisk Star Wars Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.

Ligesom med 1. sæson udsender Disney+ kun én episode om ugen, så ivrige binge-watchers bliver nødt til at væbne sig med tålmodighed. Alternativt se hele 1. sæson igen for n’te gang.

So without further ado, her er den nye Mandalorian-trailer:

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dokumentar om norske Karpe på Viaplay Fra i dag kan du se den anmelderroste Karpe-dokumentar 'Væg Væg Væg' på Viaplay.
Vi vil have Shaman Durek som konge! Netflix har kogt en pinlig, til tider amatøragtig, gang sødsuppe på historien om det norske kronprinspar.
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend