TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Ny og billigere Chromecast med Google TV i HD-version

Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.

forfatter
Publiceret 23/09/2022 - 13:25

Har du et ældre fjernsyn med en anstændig billedkvalitet, men hvor brugerfladen begynder at halte lidt? Måske kan nogle af de mest populære apps ikke længere opdateres, eller måske er de simpelthen holdt op med at virke? Hvis ja, kan denne nye gadget fra Google være en kærkommen opgradering. Chromecast HD med Google TV er en opdateret version af den populære smart-gadget, som Google har solgt i spandevis gennem årene. Formålet er at tilbyde en billig opgradering til ældre fjernsyn.

Chromecast HD med Google TV

Forvirret? Well, Google lancerede for nylig sin Chromecast med Google TV, som vi allerede har testet med gode resultater. Nu findes der en enklere og billigere version: Chromecast med Google TV (HD), hvor den væsentligste forskel er, at videoopløsningen er reduceret fra 4K (3840 x 2160) til  FHD (1920 x 1080). Denne “lillebror” kan således være en fornuftig opgradering til ældre HD-fjernsyn, der alligevel ikke understøtter 4K eller HDR.

blank
Chromecast med Google TV. (Foto: Google)

Chromecast-enheden forbindes nemt til dit TV via HDMI-indgangen, samt til Wi-Fi-netværket, og giver bred adgang til streaming og andre smarte tjenester. Den nye Google TV-brugerflade giver dig mulighed for at logge ind med din egen brugerprofil, og giver dig skræddersyede, personlige underholdnings-anbefalinger. Næsten alle de nyeste streamingtjenester er tilgængelige, inklusive Netflix, HBO Max, Disney+ og Amazon Prime Video. Og selvfølgelig YouTube. Du kan også “caste” og dele indhold via din mobiltelefon og over på tv-skærmen.

Læs også Nu kan du få Google TV på alle dine skærme Google Chromecast giver TV’et nyt liv og har nu fået både fjernbetjening, Google TV – og 4K. Men den har også et problem.
Chromecast with Google TV Lifestyle Panasonic GeirNordby

Pris og tilgængelighed

Chromecast med Google TV (HD) er tilgængelig nu og koster 339 kroner – omkring 200 kroner billigere end 4K-versionen.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!
blank

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
blank
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
blank
Baldwin indgår forlig Knapt et år efter skudskandalen i Texas er sagen nu afsluttet.
Men Black Panther var ikke død! Eller? Marvel puster nyt liv i Black Panther-franchisen.
blank
Groft udnyttet? Sværter instruktør Andrew Dominik alle tiders mest berømte sexbombe på det groveste?
Seneste nyt fra Montana! Kevin Costner & Co. sadler hestene op til en ny omgang cowboy-intriger.
Jærven lever igen! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 genopstår helten med de knivskarpe kløer i Deadpool 3.
Nu har de "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjælp af kunstig intelligens James Earl Jones går på pension, men hans stemme bevares ved hjælp af AI-teknologi!
Følg Lyd & Billede