Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny og billigere Chromecast med Google TV i HD-version

Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.

Skrevet af / 23/09/2022 - 13:25
Ny og billigere Chromecast med Google TV i HD-version

Har du et ældre fjernsyn med en anstændig billedkvalitet, men hvor brugerfladen begynder at halte lidt? Måske kan nogle af de mest populære apps ikke længere opdateres, eller måske er de simpelthen holdt op med at virke? Hvis ja, kan denne nye gadget fra Google være en kærkommen opgradering. Chromecast HD med Google TV er en opdateret version af den populære smart-gadget, som Google har solgt i spandevis gennem årene. Formålet er at tilbyde en billig opgradering til ældre fjernsyn.

Chromecast HD med Google TV

Forvirret? Well, Google lancerede for nylig sin Chromecast med Google TV, som vi allerede har testet med gode resultater. Nu findes der en enklere og billigere version: Chromecast med Google TV (HD), hvor den væsentligste forskel er, at videoopløsningen er reduceret fra 4K (3840 x 2160) til  FHD (1920 x 1080). Denne “lillebror” kan således være en fornuftig opgradering til ældre HD-fjernsyn, der alligevel ikke understøtter 4K eller HDR.

Chromecast med Google TV. (Foto: Google)

Chromecast-enheden forbindes nemt til dit TV via HDMI-indgangen, samt til Wi-Fi-netværket, og giver bred adgang til streaming og andre smarte tjenester. Den nye Google TV-brugerflade giver dig mulighed for at logge ind med din egen brugerprofil, og giver dig skræddersyede, personlige underholdnings-anbefalinger. Næsten alle de nyeste streamingtjenester er tilgængelige, inklusive Netflix, HBO Max, Disney+ og Amazon Prime Video. Og selvfølgelig YouTube. Du kan også “caste” og dele indhold via din mobiltelefon og over på tv-skærmen.

Læs også Nu kan du få Google TV på alle dine skærme Google Chromecast giver TV’et nyt liv og har nu fået både fjernbetjening, Google TV – og 4K. Men den har også et problem.

Pris og tilgængelighed

Chromecast med Google TV (HD) er tilgængelig nu og koster 339 kroner – omkring 200 kroner billigere end 4K-versionen.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

1 kommentar til “Ny og billigere Chromecast med Google TV i HD-version”

  1. Hvordan kan man se forskellen fysisk på 4k og HD hvis man ikke har æsken som fulgte med?

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Lyd & Billede
Scroll to Top