Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Frasier genopstår

Kelsey Grammer gik fra Cheers til Frasier - og vender nu tilbage med den ikoniske karakter.

Skrevet af / 12/10/2023 - 11:01
Frasier genopstår

At film- og serieproducenter ofte er glade for genbrug, remakes og rebooting af film/serier er velkendt – men at selveste Frasier skulle genopstå som serie, var der nok ikke mange, der havde forudset?

Kelsey Grammer fik sit gennembrud som den sindige og selvhøjtidelige psykolog (sammen med sin pertentlige bror, Niles) i baren, hvor “alle kender alle” i TV-serien Cheers (Sams Bar, 1982-1993).

Da Cheers stoppede, fik han sin egen spin-off-serie: Frasier (1993-2004).

Nu genopliver Paramount/SkyShowtime karakteren med helt nye episoder.

 

I den nye Frasier-serie vender Kelsey Grammer (68) tilbage til hovedrollen.

Serien er blevet optaget med publikum til stede i Paramount Studios i Los Angeles og tager dig gennem 10 episoder i Frasier Cranes liv, når han vender tilbage til sit elskede Boston for at møde nye udfordringer, knytte nye bånd og endelig realisere gamle drømme.

Frasier (Foto: SkyShowtime)

I andre hovedroller finder vi Jack Cutmore-Scott som Frasiers søn Freddy, Nicholas Lyndhurst som Alan, Frasiers gamle studiekammerat og nu universitetsprofessor, Toks Olagundoye som Olivia, Alans kollega og leder af universitetets institut for psykologi, Jess Salgueiro som Eva, der deler lejlighed med Freddy, og Anders Keith som Frasiers nevø David.

The Good Father Moving In The Good Father Moving In The Good Father Frasier_1 (3)
<
>
Frasier (Foto: SkyShowtime)

I år er det 30 år siden, den oprindelige Frasier-serie blev sendt på TV (lineært; hvis nogen kan huske, hvad det var…), og den har stadig rekorden for flest Emmy-priser til en komedieserie.

Frasier er skabt af forfatterne Chris Harris (How I Met Your Mother) og Joe Cristalli, som også er executive producers sammen med Grammer.

Læs også Flere serie-nyheder fra skaberen af Yellowstone. SkyShowtime kommer nu med en lavine af efterårs- og vinterlanceringer, inkl. endnu en serie fra manden bag Yellowstone.

Den nye Frasier-serie kan streames eksklusivt på SkyShowtime fra den 3. november, og der er nye afsnit hver fredag.

Frasier_1 (2) Frasier_1 (1)
<
>
Frasier (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Scroll to Top