Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Disney laver Star Wars 7

Disney har netop købt LucasFilm, George Lucas' produktionsselskab, der står bag de meget succesfulde Star Wars-film. Købet vil resultere i en ny Star Wars-film i 2015.

Skrevet af / 31/10/2012 - 01:49
Disney laver Star Wars 7

Disney har netop offentliggjort planerne om at købe LucasFilm og dermed rettighederne til at lave nye Star Wars-film. Det betyder, at Disney i 2015 vil sende Star Wars 7 på markedet.

Prisen for LucasFilm er 23 milliarder kroner, og med købet får Disney ikke kun adgang til Star Wars-universet, men også flere andre af Star Wars-instruktør George Lucas’ succesfulde virksomheder, herunder spilfirmaet LucasArts, special effects-virksomheden Industrial Light & Magic samt Skywalker Sound.

Ifølge George Lucas er tiden inde til, at han vidergiver Star Wars-franchiset til en ny generation af filmskabere, mens chefen for Disney, Robert har udtalt, at handlen “kombinerer et katalog i verdensklasse, der inkluderer Star Wars, en af de bedste familieunderholdningsfranchises nogensinde med Disneys unikke og usammenlignelige kreativitet på alle platforme og markeder, hvilket vil skabe holdbar vækst og væsentlig værdi på lang sigt.”

Den nuværende direktør for LucasFilm bliver på posten, mens George Lucas vil blive hængende i et stykke tid som kreativ konsulen.

Det første direkte resultat af handlen bliver altså Star Wars episode 7, der vil ramme biograferne i 2015, men derudover skulle der være flere film på vej. Spørgsmålet er så, hvordan de mange Star Wars-fans vil tage imod nyheden.

Kilde: Forbes

Denne nyhed præsenterer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

Scroll to Top