TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Disney laver Star Wars 7

Disney har netop købt LucasFilm, George Lucas' produktionsselskab, der står bag de meget succesfulde Star Wars-film. Købet vil resultere i en ny Star Wars-film i 2015.

forfatter
Publiceret 31/10/2012 - 01:49

Disney har netop offentliggjort planerne om at købe LucasFilm og dermed rettighederne til at lave nye Star Wars-film. Det betyder, at Disney i 2015 vil sende Star Wars 7 på markedet.

Prisen for LucasFilm er 23 milliarder kroner, og med købet får Disney ikke kun adgang til Star Wars-universet, men også flere andre af Star Wars-instruktør George Lucas’ succesfulde virksomheder, herunder spilfirmaet LucasArts, special effects-virksomheden Industrial Light & Magic samt Skywalker Sound.

Ifølge George Lucas er tiden inde til, at han vidergiver Star Wars-franchiset til en ny generation af filmskabere, mens chefen for Disney, Robert har udtalt, at handlen “kombinerer et katalog i verdensklasse, der inkluderer Star Wars, en af de bedste familieunderholdningsfranchises nogensinde med Disneys unikke og usammenlignelige kreativitet på alle platforme og markeder, hvilket vil skabe holdbar vækst og væsentlig værdi på lang sigt.”

Den nuværende direktør for LucasFilm bliver på posten, mens George Lucas vil blive hængende i et stykke tid som kreativ konsulen.

Det første direkte resultat af handlen bliver altså Star Wars episode 7, der vil ramme biograferne i 2015, men derudover skulle der være flere film på vej. Spørgsmålet er så, hvordan de mange Star Wars-fans vil tage imod nyheden.

Kilde: Forbes

Denne nyhed præsenterer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Se den nye Avatar-trailer Nu er teaser-traileren til James Camerons længe ventede (?) fortsættelse af megasuccesen Avatar her.
Mere svensk kærlighed på vej Til sommer kommer 2. sæson af den herlige svenske feelgood-serie.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend