Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Elgiganten åbner nyt flagskib i København

Skrevet af / 04/03/2017 - 18:09
Elgiganten åbner nyt flagskib i København

Københavnerne gik elektronikamok lørdag morgen, da Elgiganten slog dørene op for deres nye flagskibsbutik på Strøget.

Butikken, som tidligere husede Fona 2000, er blevet komplet redesignet, hvilket koncernen fejrede med en lang række slagtilbud. Køen var lang og gik hele vejen rundt om bygningen. Lyd og Billede var stået tidligt op, for at se butikken an samt hilse på de fremmødte.

(Foto: MH)

11 timer i kø

Vi spurgte de forreste i køen, hvor længe de havde ventet og hvad de var på udkig efter. Her lød svaret: “11 timer og B&O højttalere”. Og særligt B&Os produkter var da også populære. Især den store runde Beoplay A9 var eftertragtet og blev revet væk som noget af det første. Der var kun 10 styk til salg og det til en drastisk reduceret pris.

Også OLED-tv var der stor efterspørgsel på. Efter en lille time, var der ikke flere af de 50 OLED-tv fra LG til 8.999kr tilbage. Folk hamstrede Macbooks, iPads, fladskærme, spillecomputere, spillekonsoller og powerbanks.

“Er der nogen der har brug for hjælp?”

Til at servicere de mange kunder, havde Elgiganten måttet hive medarbejdere ind fra hele landet. Der var da også rigeligt ansatte til at guide og servicere kunderne. Flere af dem gik lidt forvirrede rundt og råbte efter hjælpeløse kunder – lidt ufrivilligt morsomt, men rart at se, at de havde forberedt sig godt på åbningen.

Som timerne gik, voksede køen til kasserne. Heldigvis forsøgte man hele tiden at regulere besøgstallet, ved kun at lukke omkring 20 kunder ind i butikken ad gangen.

Bedre vejledning

Under vores besøg i butikken, fik vi en snak med Elgigantens salgschef i Danmark, Glenn Manson. Han fremhævede især to punkter ved den redesignede butik. En lydvæg og en billedevæg. Disse skal bruges til at illustrere kvalitetsforskellene imellem de udstillede produkter og hermed gøre det lettere for kunderne at træffe et kvalificeret valg. På billedvæggen kan du se forskellen på OLED og LCD.  Du kan selv skifte imellem forskellige kilder til skærmene, og herved lettere se forskellen i særligt kontrast og farver.

 

På lydvæggen har du mulighed for at høre forskellen på de udstillede soundbarer. Alle soundbarer er koblet til den samme kilde, og du kan let skifte imellem dem ved at trykke på en knap. Det er godt fundet på, og gør det let at vurdere dem op imod hinanden. Pris og kvalitet hænger nogenlunde sammen og du kan tydeligt høre forskel på de billigste og nogle af de dyrere.

 

 

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk
Scroll to Top