Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Nyhed

Du bestiller, vi leverer!

Det nyeste nummer af Lyd & Billede er på gaden, og nu behøver du ikke forlade dit hjem for at købe det.

Skrevet af / 28/04/2020 - 17:16
Du bestiller, vi leverer!

Har du lyst til i ro og mag at læse om verdens bedste smart-højttaler eller markedets vildeste monstermobil? Så er den nyeste udgave af magasinet Lyd & Billede lige noget for dig.

Vi har spækket 84 sider med tests og guides. Bl.a. kan du læse, hvordan du gør det bedste TV-kup lige nu, mens redaktionens Apple-ekspert fortæller dig, hvordan du vælger den helt rigtige MacBook, der passer lige netop til dine behov.

Vores filmanmelder har set de nyeste film og tv-serier, bl.a. Netflix-filmen Marriage Story og den vilde Amazon-serie Hunters om nazi-jagende jøder i 70’ernes USA, mens vores in-house hi-fi-nørder bl.a. har testet fem trådløse hovedtelefoner, der kan købes for små penge.

Sådan bestiller du Lyd & Billede til gratis levering via BladPortal. dk. (Foto: Peter Gotschalk)

Bestil det nye magasin og få gratis levering

Du behøver slet ikke gå uden for en dør for at få fat i dit yndlingsmagasin. Vi har nemlig lavet et samarbejde med BladPortal.dk, hvor du kan købe dit Lyd & Billede hjemme fra stuen.

Bladet bliver så leveret gratis lige til døren. Der er ingen binding og intet abonnement – og du kan betale med Mobile Pay.

Køb det nyeste magasin med gratis levering HER, eller hop på cyklen og køb det i den nærmeste kiosk – bladet er på hylderne nu!

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top