Digital forforstærker til pladespilleren

Eftersom vinylplader er analoge, lyder det lidt bagvendt med en digital pladespillerforstærker. Men Pro-Ject har en, og den er ikke engang dyr.

Ideen bag Pro-Jects nye A/D Phono Box S er at give et tilbud til de, som har anskaffet forstærkere, der alene er udstyret med digitale indgange. Noget, der går dårligt i spænd med pladespillere, der af natur er analoge.

Den kompakte A/D Phono Box S til ca. 1.600 kroner løser problemet, fordi den har en A/D-konverter, der omformer platespillerens analoge signal til et digitalt. Herefter kobler man bare Phono Box S til forstærkerens digitale indgang via et optisk TOSLink-kabel.

A/D Phono Box S kan bruges med alle typer pickuper og pladespillere, og den har endda en lille bonus i form af en ekstra analog indgang. For de, som fortsat har en forstærker med analoge indgange, har den også en analog lydudgang.

Der findes også en USB-udgang med variabel volumen på phonoforsterkeren, så man kan digitalisere sine LP’er ved at koble Phono Box S til computeren.

Les videre
Exit mobile version