Nyhed

Razer klar med hurtigere spilgrafik

Lynhurtige skærme, nye processorer og helt nye Nvidia-grafikkort lover et forspring i spillene.
forfatter

Hvis det er én industri, hvor tingene er business as usual, må det være gaming-industrien. Og hvis du sidder og ærgrer dig over, at din PC er langsom, har Razer en helt ny serie af bærbare gamingmaskiner til dig.

Razer har netop lanceret årets udgave af Razer Blade 15 med ny grafik, ny processor – og den hurtigste laptop-skærm, vi endnu har oplevet.

Blade 15 er udstyret med de nyeste 10-generations Intel Core-processorer. Og har du penge nok, kan du få den med i7-10875H, somn er den første ottekerners-processor i en Razer-bærbar.

Grafikken er også at nyeste generation, nemlig Nvidia GeForce RTX 2080 Super. Den nye udgave med “Super” på bagsmækken skulle præstere op til 25 procent højere hastighed end de originale GeForce RTX-grafikprocessorer.

2020-udgaven af Razer Blade 15 har skærme med op til 300 Hz opdatering (Foto: Razer)

For at matche grafik og CPU er Blade 15 udstyret med en 15,6 ”Full-HD-skærm med op til en 300 Hz (!) opdateringsfrekvens. Hvis du bruger mere af din tid på kreativ grafik end på spil, kan maskinen også fås med en 4K OLED-skærm. Både i en almindelig og en touchudgave.

Razer Blade 15 kan købes fra maj. Det er ikke lykkedes at finde skandinaviske priser endnu, men den billigste model har en Euro-pris på 1.800€ (13.500 kr).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.